Terug naar homepage

Winter Wandelingen

Tijdens Middelburg Winterstad heb je de mogelijkheid om Middelburg op een verrassende manier te leren kennen met verschillende stadswandelingen. Tijdens de stegentochten leer je alle steegjes van Middelburg kennen en krijg je smeuïge verhalen te horen, die een glimlach op je gezicht toveren. De Food by Foot Winterstad tour leid je langs mooie, maar vooral ook lekkere plekken en hotspots met verschillende proeverijen.

Stegentochten – www.stegentochtenmiddelburg.nl

Food by foot Winterstadwandeling- www.foodbyfoot.nl/

 

 

27 nov.-19 jan. 2020  WINTERTERRASSEN in de binnenstad

Door de stad heen vind je verschillende warme winterterrassen in blokhutstijl waar je kunt genieten van lekker eten en drinken, live-optredens en winterse sferen.

 

12 dec.      KERSTMARKT BAGIJNHOF, 16-23u00.

 

14 dec.      SANTA RUN, stadsloop, org. Rotary Club Middelburg

De Rotary Santa Run Middelburg 2019, een fun run waarbij de deelnemers, verkleed als kerstman, een parcours (hard)lopen voor het goede doel. In 2008 begonnen als evenement van Rotary Club Gorinchem, waarna dit voorbeeld door vele Rotary Clubs in het hele land is gevolgd. Zo is de Rotary Santa Run in 2017 in 52 verschillende steden georganiseerd met een gezamenlijke opbrengst van ongeveer € 400.000,-. Hiermee werden meer dan 100 goede doelen ondersteund. Op 14 december 2019 wordt de Rotary Santa Run voor de eerste keer in Middelburg gehouden. We rennen voor het goede doel. De opbrengst van de Rotary Santa Run Middelburg gaat naar twee goede doelen, de Stichting Vlissingen-Ambon en de Voedselbank Walcheren. Schrijf je nu in voor deze historische run! Zie www.middelburg.rotarysantarun.nl/informatie/Terug naar de homepage