Terug naar homepage

Route

Routebeschrijving

Vanuit Rotterdam (circa 127 km):

U volgt de A16 en gaat vervolgens via de A17 richting Roosendaal. Vervolgens gaat u de A58 op en neemt u na ongeveer 60 kilometer op de A58 afslag 39 richting Middelburg.

Vanuit Breda (circa 100 km):

Nadat u ongeveer 60 kilometer op de A58 heeft afgelegd, neemt u afslag 39 richting Middelburg. U bent dan enkele kilometers verwijderd van het centrum van de stad.

Vanuit Antwerpen (circa 95 km):

Via de A4 bereikt u de A58, waar u afslag 39 richting Middelburg neemt. U bent dan enkele kilometers verwijderd van het centrum van de stad. Middelburg is vanuit Antwerpen ook bereikbaar via de Westerscheldetunnel. Meer informatie vindt u op www.westerscheldetunnel.nl

Parkeren

Op de toegangswegen naar het stadscentrum staan borden met daarop de P-route. Deze route leidt u snel naar de verschillende parkeerterreinen en parkeergarages. Wij raden u aan om uw auto in een parkeergarage te parkeren. De parkeergarages zijn via de P-route goed bereikbaar en bevinden zich dicht bij het centrum. De parkeergarages zijn 24 uur per dag geopend. In de parkeergarages betaalt u : € 2,00 per uur en € 10,60 per dag. Op straat zone 1: € 2,30 per uur en zone 2 € 2,00 per uur.

Openbaar vervoer

Het NS Centraal Station ligt direct naast het centrum. Het busstation van Middelburg is gelegen naast het NS Centraal Station. Hier vertrekken de gehele dag bussen richting alle windstreken. Voor uitgebreide informatie over de verschillende buslijnen van en naar Middelburg vindt u op www.connexxion.nl.

Toeristeninformatie

Bij de Tourist Shop bent u aan het juiste adres voor al uw toeristische informatie en reserveringen. Daarnaast coördineert de Tourist Shop de stadswandelingen en de rondleidingen door het stadhuis. Ook voor groepsarrangementen en activiteiten op maat kunt u bij de Tourist Shop uitstekend terecht. U kunt hier bovendien tickets voor dagattracties kopen tegen gereduceerde tarieven.Terug naar de homepage